Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen
Den 11. november 2011 var lille Kleopatra med i Anders Lund Madsen´s - Det Nye talkshow - Man kan se hendes optræden ca. 34 min. inde i programmet. Det er direkte TV, så vi kunne ikke tage scenen om og der var heller ikke tid til at øve med hende. Vi fik 3 dage at gøre hende klar i og få lavet en transportkasse, så vi kunne få hende op af de mange trin, der er op til teatersalen i det gamle kongelige teatermuseum ved de kongelige stalde. Lidt af et projekt, men altid spændende!
Bamses Julerejse med Anders Lund Madsen og Signe Lindkvist
I 2005 var lille Snowflake fast medspiller i DR´s julekalender "Bamses julerejse". Han spillede rensdyr i alle 24 afsnit. Det bestod af en køretur fra Lolland til DR Byen i omkring 14 dage, mens indspilningen af julestuen stod på. Det var en lang periode, hvor Snowflake´s motion tit stod på traveture igennem TV Byens lange gange. Der blev hilst på teknikere, nyhedsværter m.m. på disse ture. Resten af tiden, stod han pænt i sit tov og spiste sin hø, mens man filmede indslagene.
TV 2 - Noahs Ark
I 2004 havde vi en hoppe med føl med i en TV quiz. Mette Lisby og Søren Østergaard var teamleder på hvert sit hold. Vores hoppe Pocahontas og hendes føl Desiree var med i den udsendelse, hvor vores forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen var med samt den forhenværende minister Henriette Kjær.
D. 15. marts 2014 er lille Heartbreaker statist i TV2´s familieprogram Klipfiskerne. Vi har også til optagelse året før med lille Hip Hop, men det indslag blev aldrig brugt. Vi ser spændt frem til denne gang. Heartbreaker tog det hele utrolig flot. Vi valgte ikke at klippe hesten denne gang. Den var nemlig en lang og meget kold vinter for Hip Hop sidste år da hun blev fremstillet klippet. Men Heartbreaker er også rigtig sød med sin bamse frakke på.
TV2´s program "Klipfiskerne"